fbpx
Search
Close this search box.

Maak vandaag nog een carrière switch naar ICT

Ben je uitgekeken op je huidige functie en toe aan een spannende nieuwe uitdaging? Maak dan een carrièreswitch naar ICT. Deze sector is hard op zoek naar engineers. Heb jij technisch inzicht en ben je handig met je handen? Dan is bijvoorbeeld de functie Field Service Engineer echt wat voor jou. De ideale plek om hands-on kennis te maken met ICT, en met talloze doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.

Uiteraard zijn er talloze mogelijkheden. Kom vrijblijvend bij ons op gesprek om te horen wat er allemaal mogelijk is.

#HOEDAN

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging bij een bedrijf dat jouw waardes begrijpt. Een bedrijf waarbij je wordt gewaardeerd om wat je doet en wie je bent. Waar we voorbij het werk kijken naar een collega als mens. We luisteren goed naar wie je bent, wat jij wilt en hoe jouw carrièreswitch bij ons past. Hoe we jou kunnen laten groeien binnen onze mooie organisatie en hoe we als organisatie met jou mee kunnen groeien.

Groei met ons mee

Wij bieden ruimte voor jouw groei, ongeacht jouw ervaringsniveau. We helpen jouw carrière vooruit en jij bewijst je ervaring met door de branche erkende certificeringen. Doordat we werken met salarissen op basis van schalen en tredes, zit er (als je ervaring groeit) ook groei in je salaris, zonder dat je daarom hoeft te vragen. Heb je het gevoel dat je vast zit in je huidige functie? Kom dan eens praten hoe jij ons bedrijf kunt laten groeien.

We hebben momenteel deze vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar professionals! Hieronder vind je al onze actuele vacatures. Herken jij jezelf in één van onze profielen? Stuur dan je CV en motivatie naar sollicitatie@reset.nl. Telefonisch contact opnemen over onze vacatures kan via telefoonnummer 088 7777 811.

Staat de functie die je zoekt op dit moment niet tussen onze vacatures maar denk jij wel een versterking voor ons te kunnen zijn? Open sollicitaties zijn ook welkom!

Vacature Engineer - Systeembeheerder

Ben jij een allround IT’er die makkelijk communiceert met ervaring met verschillende klant-omgevingen? Word verbindende factor tussen de helpdesk, onze cloud-diensten en het vaste gezicht voor onze klanten!

Vacature Remote Service Engineer

Als Remote Service Engineer werk je binnen ons ServiceTeam en zorg je voor het dagelijkse beheer van de systemen en netwerken van onze klanten.

Vacature Field Service Engineer

Als Field Service Engineer bij Reset ben jij de alleskunner die zowel gepland als ongepland onderhoud en instalatiewerk uitvoert aan de complete ICT-infrastructuur van onze klanten. 

Open sollicitatie

Zie jij jezelf helemaal werken bij een modern en jong ICT-bedrijf? Laat ons weten waarom jij bij ons past. 

Stageplekken

We bieden verschillende stageplekken aan op de diverse afdelingen in ons bedrijf. Engineering, marketing, receptie, administratie of developer. We leren jou graag de ins en outs van hoe het er in ons bedrijf op jouw vakgebied aan toe gaat. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.