ICT stages
in de Randstad

We hebben momenteel deze stageplaatsen

Wij zijn altijd op zoek naar young professionals! Hieronder vind je al onze actuele stageplaatsen. Herken jij jezelf in één van onze profielen? Solliciteer dan via onze online sollicitatieformulier. Telefonisch contact opnemen over onze vacatures kan via telefoonnummer 088 7777 811.

Staat de stageplek die je zoekt op dit moment niet tussen onze vacatures maar denk jij wel een versterking voor ons te kunnen zijn? Open sollicitaties zijn ook welkom!

Stage Marketing en Communicatie

Droom jij WordPress en Social Media, schrijf jij color coded CSS, en eet jij SEO met SEA voor je ontbijt? Kom dan stage lopen op onze afdeling Marketing & Communicatie!

Stage 3D studio

Wil jij 3D-skills toepassen om creatieve en nuttige opdrachten voor onze klanten te realiseren? Teken complexe nieuwe (surrealistische) objecten, scan objecten en leer diverse soorten 3D printers te bedienen.

Stage ICT Beheerder

Is tweakers.nl jouw startpagina? Heb je je ouderlijk huis volgehangen met domotica? Beheer je thuis je eigen server met je eigen mail, website en NAS, omdat het kan!? Verbeter je skills tijdens een stage bij Reset.

Stage Management support specialist

Je bent een ster in communiceren en beantwoordt makkelijk de telefoon om een gast of externe partij te beantwoorden. Je ondersteunt daarnaast onze backoffice, engineers, maar ook het management.

Stage Netwerk- en Mediabeheerder

Wij zijn op zoek naar stagiaires die bits en bytes door hun bloed hebben stromen! Wij bieden een stageplek aan waar je gedurende een bepaalde periode alles kunt laten zien wat in je huis hebt.

Stage IT-systems and devices

Wij zijn op zoek naar stagiaires voor een Stage IT Systems and Devices die bits en bytes door hun bloed hebben stromen! Wij bieden een stageplek aan waar je gedurende een bepaalde periode alles kunt laten zien wat in je huis hebt.

Stage IT Engineer

Is tweakers.nl jouw startpagina? Heb je je ouderlijk huis volgehangen met domotica?
Beheer je thuis je eigen server met je eigen mail, website en NAS, omdat het kan!?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stage Cloud Engineering

Tijdens deze stage werk je samen met ervaren IT’ers van verschillende afdelingen. Je krijgt binnen Reset de kans om jezelf te ontwikkelen met Microsoft-trainingen en examens.

Stage Receptioniste

Met jouw lach en enthousiasme zorg jij voor een warm welkom bij Reset. Je ontvangt de gasten en creëert hierbij een gastvrije en ontspannen sfeer voor het bezoek.

Stage Business administration & control specialist

Je houdt van cijfers, hebt oog voor detail en kunt ontzettend nauwkeurig werken. Spreekt dit jou aan? Kom dan stage lopen op onze afdeling financiële administratie!

Stage Logistiek medewerker

Gaat jouw hart sneller kloppen van alles rondom logistiek beheer? Kom dan stage lopen als Logistiek medewerker bij Reset!

Stage E-commerce manager

Heeft Google geen geheimen voor jou? Schrijf jij de leukste blogs en is social media voor jou een tweede natuur? Kom dan stage lopen als e-commerce manager bij Reset!

Open sollicitatie

Staat de functie die je zoekt op dit moment niet tussen onze vacatures maar denk jij wel een versterking voor ons te kunnen zijn? Open sollicitaties zijn ook welkom!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.