Vacatures

We hebben momenteel deze vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar professionals! Hieronder vind je al onze actuele vacatures. Herken jij jezelf in één van onze profielen? Stuur dan je CV en motivatie naar sollicitatie@reset.nl. Telefonisch contact opnemen over onze vacatures kan via telefoonnummer 088 7777 811.

Staat de functie die je zoekt op dit moment niet tussen onze vacatures maar denk jij wel een versterking voor ons te kunnen zijn? Open sollicitaties zijn ook welkom!

Vacature Engineer – Systeembeheerder

Ben jij een allround IT’er die makkelijk communiceert met ervaring met verschillende klant-omgevingen? Word verbindende factor tussen de helpdesk, onze cloud-diensten en het vaste gezicht voor onze klanten!

Vacature Field Service Engineer

Als Field Service Engineer bij Reset ben jij de alleskunner die zowel gepland als ongepland onderhoud en installatiewerk uitvoert aan de complete ICT-infrastructuur van onze klanten.

Vacature Support Engineer

Als Support Engineer werk je binnen ons ServiceTeam en zorg je voor het dagelijkse beheer van de systemen en netwerken van onze klanten.

Office Assistant

Als Office Assistant zorg jij voor een topervaring voor onze collega’s, klanten en bezoekers. Door jou smaakt de koffie top, glimmen de auto’s en ziet ons pand er piekfijn in orde uit.

Open sollicitatie

Zie je jezelf helemaal werken bij een modern en jong ICT-bedrijf? Laat ons weten waarom jij bij ons past.

Onze stageplekken

We bieden verschillende stageplekken aan op de diverse afdelingen in ons bedrijf. Engineering, marketing, receptie, administratie of developer. We leren jou graag de ins en outs van hoe het er in ons bedrijf op jouw vakgebied aan toe gaat.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.