Vacatures

We hebben momenteel deze vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar professionals! Hieronder vind je al onze actuele vacatures. Herken jij jezelf in één van onze profielen? Stuur dan je CV en motivatie naar sollicitatie@reset.nl. Telefonisch contact opnemen over onze vacatures kan via telefoonnummer 088 7777 811.

Staat de functie die je zoekt op dit moment niet tussen onze vacatures maar denk jij wel een versterking voor ons te kunnen zijn? Open sollicitaties zijn ook welkom!

Medewerker Binnendienst Inkoop/ Verkoop

Adviseer en onze klanten, stel scherpe offertes op, en wees een aanspreekpunt voor klanten en collega’s.

Accountmanager Buitendienst

Als sociale verbinder ga je een enorme diversiteit aan klanten bezoeken en adviseren. Je onderhoudt jouw sterke netwerk op beurzen en businessclubs. En bent een graag geziene collega die altijd open staat voor een praatje.

Coördinator Marketing en Communicatie

Neem de verantwoordelijkheid over de uitstraling van het merk Reset ICT. En help mee om op creatieve manieren te werken aan onze onze merkbeleving.

Vacature Field Service Engineer

Als Field Service Engineer bij Reset ben jij de alleskunner die zowel gepland als ongepland onderhoud en installatiewerk uitvoert aan de complete ICT-infrastructuur van onze klanten.

Vacature IT Engineer

Als IT Engineer bij Reset ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van de IT-infrastructuur van onze klanten en zorg je ervoor dat deze optimaal functioneert en beveiligd is.

Vacature Support Engineer

Als Support Engineer werk je binnen ons ServiceTeam en zorg je voor het dagelijkse beheer van de systemen en netwerken van onze klanten.

Open sollicitatie

Zie je jezelf helemaal werken bij een modern en jong ICT-bedrijf? Laat ons weten waarom jij bij ons past.

Onze stageplekken

We bieden verschillende stageplekken aan op de diverse afdelingen in ons bedrijf. Engineering, marketing, receptie, administratie of developer. We leren jou graag de ins en outs van hoe het er in ons bedrijf op jouw vakgebied aan toe gaat.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.