Vacature: Junior HR medewerker

Wij zoeken een enthousiaste, leergierige en sociale junior HR-medewerker

  • Standplaats Wateringen
  • Uren per week 32-40 uur
  • Werk-/denkniveau MBO+
  • Salarisindicatie €2000,- tot €4000,-

Vacature: Junior HR medewerker

Wij zoeken een enthousiaste, leergierige en sociale junior HR-medewerker

  • Standplaats Wateringen
  • Uren per week 32-40 uur
  • Werk-/denkniveau MBO
  • Salarisindicatie €2000,- tot €4000,-

Hey jij daar!

Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende baan in de HR? Dan hebben wij goed nieuws, want wij zijn op zoek naar een enthousiaste junior HR-medewerker!

Reset is een jong en dynamisch ICT-bedrijf, en de ICT-sector, daar gebeurt het! Chat GPT, security, flex-werken enzovoorts. Onze klanten en collega’s zijn geïnteresseerd in de nieuwste technieken en willen daar graag mee werken. Jij gaat ons helpen om nieuwe collega’s te vinden die onze klanten technologisch helemaal gaan ontzorgen, en uiteraard ga je zelf ook op de meest moderne manier werken. De werkzaamheden zullen zeer uitlopend zijn, van werving en selectie, vragen van collega’s beantwoorden tot brainstormen over allerlei zaken binnen het bedrijf.

Zo kan jouw dag eruitzien

’s Ochtends pak je eerst een banaantje en een latte macchiato met vers gemalen bonen van de Brandzaak. Vervolgens ga je aan slag met diverse HR-taken. Je checkt de mailbox voor binnen gekomen sollicitaties en loopt ze na op je LinkedIn Premium. Lijken ze interessant, dan nodig je ze meteen uit voor een bakkie. Vervolgens neem je contact op met een aantal scholen waar we gastlessen gaan geven, om de planning te bespreken.

Dan is het tijd voor een verse lunch: Zelfgemaakte pindasoep met taugé, kroepoek en sandwiches! #omnomnom. Na deze heerlijke lunch buik je uit en strek je nog even de benen tijdens een wandeling met je collega’s.

’s Middags neem je met Stephanie, de HR-manager, het HR-beleid door, is dit nog wel van deze tijd? Hoe kan Reset vooroplopen met het meest moderne personeelsbeleid? Jullie gaan brainstormen en maken een voorstel voor het MT om OV gratis beschikbaar te maken voor de collega’s. FTW! Weer een mooie dag gehad bij Reset.

Dit kun je al

Wij zoeken iemand die communicatief vaardig is, goed kan werken met MS Office (Excel, Word, PowerPoint), accuraat en detailgericht is. We verwachten van jou dat je een proactieve houding hebt, zelf je prioriteiten bepaald en zelfstandig kan werken. Ook ben je emotioneel intelligent en dus een echt toegankelijk mensen-mens. Je voelt bijvoorbeeld aan wat nieuwe en bestaande collega’s nodig hebben.

r.deletter@reset.nl

Dit krijg je

Wat bieden wij jou? Een uitdagende en afwisselende functie in een groeiend bedrijf met zowel jonge als ervaren collega’s. Je krijgt de mogelijkheid om ervaring op te doen binnen verschillende HR-gebieden en er zijn persoonlijke trainings- en studiemogelijkheden. Naast je persoonlijke ontwikkeling, kun je ook binnen onze organisatie doorgroeien. Het salaris is marktconform en gebaseerd op een schalen- en tredensysteem. Hierbij staat jouw groei in salaris los van je functioneringsgesprekken. Daarbij hebben we een aantrekkelijke pensioenregeling, misschien nu nog niet belangrijk, maar wel over 40 jaar.

Daarnaast organiseren we gezellige borrels en sportieve bedrijfsactiviteiten. Tot slot niet te vergeten, we hebben elke dag een verse lunch en een gevulde fruitmand.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging bij een bedrijf dat jouw waardes begrijpt? Een bedrijf waarbij je wordt gewaardeerd om wat je doet en wie je bent. Waar we voorbij het werk kijken naar een collega als mens. We luisteren goed naar wie je bent, wat jij wilt en hoe dat past bij ons. Hoe we jou kunnen laten groeien binnen onze mooie organisatie en hoe we als organisatie met jou mee kunnen groeien.

We gaan graag vrijblijvend een open gesprek met je aan om je te leren kennen.

Klik hier en stuur meteen je motivatie naar ons op.

Heb je nog vragen? Dan kun je deze stellen aan:
Stephanie te Hoonte: 088 7777 811 of mail naar sollicitatie@reset.nl

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.