fbpx
Search
Close this search box.

Vacature: IT Engineer

Ontdek de IT-Wereld als Senior Probleemoplosser!

Groei met ons mee

Ben jij een Senior met een passie voor IT en een scherp oog voor technische uitdagingen? Bij ons krijg je de kans om jouw expertise te laten schitteren. Jij bent namelijk dé troubleshooter die systemen snel weer draaiend krijgt, en je collega’s komen graag bij jou voor advies over technische vraagstukken. 

Waar ga je werken?

Ontdek het IT-bedrijf dat niet alleen je vaardigheden waardeert, maar ook jou als individu centraal stelt. Met een team van meer dan 60 leuke collega’s ontzorgen wij MKB-bedrijven op IT-gebied. Van sportscholen tot banken, waar jij de kans krijgt om jouw expertise te delen en op te bouwen bij diverse klanten. 

Bij ons staat persoonlijke groei voorop. We ondersteunen je zowel op persoonlijk als professioneel vlak, en je salaris groeit jaarlijks automatisch, los van functioneringsgesprekken. Tussen al het serieuze werk door is er ook ruimte voor plezier, met regelmatige borrels, uitjes en evenementen. Wellicht schuilt in jou de verborgen Mario Smash-kampioen die onze gameroom op zijn kop gaat zetten! Bekijk onze socials om te zien wat we in het verleden hebben gedaan, zoals boulderen, lasergamen in ons kantoorpand en een weekend Breda. 

Dit staat op je to-dolijst

 • Onderhoud uitvoeren aan klantomgevingen 
 • ICT-omgevingen van onze klanten optimaliseren, documenteren, beheren en onderhouden
 • Klantbezoeken, proactief meedenken met de klant, advies geven over nieuwe mogelijkheden en verbeteringen
 • Begeleiding van installatie- en migratieprojecten en meerjarenplannen uitwerken 
 • Samenwerken, kennis en ideeën delen met andere collega’s en IT-engineers coachen om van elkaar te leren 
 • Heb je een briljant idee om onze producten en diensten te verbeteren? Dan krijg je de kans om jouw plan te initiëren en te implementeren

Wat kan je van ons verwachten

 • Glimlachwaardig salaris tussen €3.200,- en €4.700,- die jouw ervaring beloont binnen ons schalen- en tredensysteem 
 • Een pensioenregeling, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld voor extra vakantieplezier  
 • Een stijlvolle auto van de zaak en een geavanceerde laptop  
 • Trainings- en studiemogelijkheden en door ons gefinancierde Microsoft certificaten 
 • Verrassende teamuitjes en levendige borrels georganiseerd door ons vitaliteitsteam en feestcommissie. Soms zelfs met partners en kinderen voor extra gezelligheid 
 • Dagelijks genieten van een verse lunch, bereid door chef Truus  

Herken je jezelf hierin?

Jij blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied en deelt deze waardevolle kennis met collega’s, als een meesterkok die zijn geheime recept onthult. Met jouw scherpe denkvermogen duik je in complexe vraagstukken en ben je een waardevolle aanwinst met je servicegerichte en probleemoplossende instelling. Daarnaast werk je gestructureerd, houd je tickets en taken netjes bij en onderhoud je goed contact met de klant en je team. 

Met minimaal MBO+ werk- en denkniveau en 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, heb je een stevige basis. Het liefst heb je ook een aantal Microsoft-certificaten op zak. Daarnaast ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar en komt jouw technische expertise in Azure, MS 365, SQL en servers goed van pas. Klaar om de weg op te gaan? Met onze stijlvolle leaseauto ben je klaar om MKB-klanten, vooral in Zuid-Holland, te ondersteunen bij hun IT-problemen. 

Jij schuift graag aan bij borrels, teamuitjes of evenementen, waar je enthousiast bijpraat met collega’s en ondertussen heerlijk geniet van de borrelhapjes. Ontdek de informele sfeer en betrokkenheid door bij ons te solliciteren. 

Heb je nog vragen?

Ben jij de Senior die ons team compleet maakt? Solliciteer hier of bel naar Shardaily op 088 7777 803 voor meer informatie over de functie en over Reset ICT. Of stuur een e-mail naar sollicitatie@reset.nl.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen de IT-wereld te verkennen! Bekijk onze socials als voorproefje of bekijk onze socials om te zien wat wij in het verleden hebben gedaan.

 LinkedIn 

Wij komen graag met jou persoonlijk in contact, daarom wordt acquisitie niet op prijs gesteld.