fbpx
Search
Close this search box.

Wat kunnen wij allemaal voor jou doen?

Bij ons kom je niet alleen om te werken, maar ook om te leren. Stilstand is tenslotte achteruitgang! Bovendien werken wij altijd met de nieuwste technieken en verwachten onze partners en leveranciers dit ook van ons. En hoe doen we dat dan?

Opleidingen

Bij Reset delen alle collega’s graag hun kennis met elkaar. Zo leer je als junior de praktische zaken van je seniors. En wie weet kun jij je senior ook nog wat leren. Dankzij onze open cultuur kun je met al je vragen en uitdagingen terecht bij je mede-collega’s. Hiervoor gebruiken we onder andere de skill-matrix. Een prachtig document waarin je van iedereen kunt zien waar zijn krachten liggen. En niet alleen productkennis, ook soft-skills worden hierin meegenomen. We organiseren zelfs eigen interne academy’s waarin we elkaar op de hoogte houden van vernieuwingen binnen onze producten.

Via onze leveranciers worden er tal van trainingen en certificaten aangeboden. Tijdens werktijd kun je hiervoor studeren en de examens doen in ons eigen examenlokaal.

Carrièrepad

Of je een ervaren engineer bent, of een student die graag het werkveld wil leren kennen. Bij Reset hebben we tal van mogelijkheden. En elke mogelijkheid biedt weer zijn eigen kansen om door te groeien. Samen met je leidinggevende kun je een plan maken waarmee jij de kant op kunt groeien die je wilt. Zo kijken we naar cursussen en opleidingen die je zou willen volgen. Of zelfs naar een bepaalde functie die je ambieert binnen de organisatie. 

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Secundaire arbeids-voorwaarden

Natuurlijk zijn onze primaire arbeidsvoorwaarden allemaal zeer netjes geregeld. Een piekfijn salaris, flexibele werktijden, thuiswerken. Alles wat je van een moderne werkgever kunt verwachten. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog een aantal leuke secundaire voorwaarden. En we staan altijd open voor goede ideeën!